Home 9 Over Ons

over ons

Geldzaken voor Elkaar is een samenwerkingsverband van Humanitas Thuisadministratie, SchuldHulpMaatje Delft – ISOFA, en de Formulierenbrigade en Thuisadministratie van Delft voor Elkaar. Wij zijn er voor alle inwoners van Delft. Onze hulp is gratis.

Geldzaken voor Elkaar is opgezet om meer Delftenaren te bereiken die problemen hebben met hun financiën en hen te helpen grip te krijgen op hun geld. Met Geldzaken voor Elkaar willen we alle inwoners van Delft helpen voordat hun schulden te hoog zijn opgelopen. Voor mensen met schulden is hulp zoeken vaak erg moeilijk. En waar kunnen ze terecht? Daarom is laagdrempeligheid een belangrijke vereiste. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden voor het spreekuur op de woensdagmiddag, en de hulp is kosteloos.

De samenwerkingspartners richten zich voor een deel op dezelfde problematiek, maar het is lang niet voor iedereen duidelijk bij wie je voor welk probleem moet aankloppen. Juist dat is een belangrijke reden waarom het inloopspreekuur en de website er moesten komen. We willen het voor de Delftenaren zo makkelijk mogelijk maken om de juiste hulp te vinden.

Met het inloopspreekuur en deze website is er voor de inwoners 1 ingang. Tijdens een bezoek aan het inloopspreekuur spreken de vrijwilligers met de cliënt af welke organisatie en welke soort hulp het beste past. Of neemt de hulpvrager via deze website direct contact op met de coördinator van een van de samenwerkingspartners. Vervolgens beoordeelt de coördinator tijdens een huisbezoek de situatie van de cliënt wat uitgebreider en wordt aan de hand daarvan een vrijwilliger aan de cliënt gekoppeld voor 1 op 1 begeleiding bij de cliënt thuis. Die vrijwilliger spreekt met de cliënt af hoe vaak ze elkaar zien. De hulp duurt vaak totdat het probleem is opgelost en de cliënt weer grip heeft op zijn/ haar financiën. De vrijwilligers zijn allemaal getraind in het ondersteunen van mensen met financiële vragen of problemen.

Het nieuwe inloopspreekuur van Geldzaken voor Elkaar is iedere woensdag van 2 uur tot 4 uur geopend, aan de Van Bleyswijckstraat 91 in Delft. Bij Geldzaken voor Elkaar kun je zonder afspraak je geldzaken bespreken. Via een kort gesprek bekijken we jouw situatie en koppelen we jouw vraag aan de juiste hulp. Kom gerust eens langs!

neem contact op

Wij beantwoorden je vragen en helpen je graag. Vul het contactformulier in of stuur ons een bericht via WhatsApp of email. Je kunt ons ook bellen.

We zijn bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 9 tot 5 uur. We reageren altijd binnen 2 werkdagen.

Telefoonnumer: 06-27335873
Mailadres: info@geldzakenvoorelkaar.nl

Liever persoonlijk contact? Kom langs op onze locatie.

Elke woensdagmiddag van 2 uur tot 4 uur.

Geldzaken voor Elkaar
Van Bleyswijckstraat 91
2613 RR Delft

Let op! Geldzaken voor Elkaar is er alleen voor inwoners van Delft

Gelijk je vraag stellen?